Tweede Divisie

Koninklijke HFC komt te kort in Veenendaal

Koninklijke HFC is bezig aan een prima seizoen. De afgelopen weken werden prima resultaten geboekt en nu mochten zij richting GVVV. In de eerste ontmoeting won HFC overtuigend maar deze keer ging GVVV er met de winst vandoor, 3-2.

Terug van een schorsing was Lars Weistra direct weer de man die voor gevaar kon zorgen. De eerste kansen kwamen vanuit zijn acties. De verdediging van GVVV was echter scherp. Halverwege de eerste helft kwam de thuisploeg op voorsprong door een voorzet die ingekopt kon worden door Soufiane Laghmouchi. Nog geen tien minuten later kwam HFC weer op gelijke hoogte. Peet van der Slot mocht vanaf elf meter binnenschieten. De rust werd echter niet bereikt met de gelijke stand. Een prima aanval van GVVV eindigde bij Mo Bendadi die rustig de bal in de hoek langs Tom Boks schoof.

Iets meer dan tien minuten na de pauze kreeg ook GVVV een strafschop. Simon Brouwer ging onderuit en Roy Terschegget schoot de 3-1 binnen. Na een botsing met Simon Brouwer moest Tom Boks geblesseerd het veld verlaten en werd zijn plek onder lat ingenomen door Gerard van Rossum. Met nog twintig minuten op de klok maakte Wessel Boer er nog een spannend slot van. Uit een corner kon hij de 3-2 binnenwerken. Trainer Gertjan Tamerus probeerde nog een gelijkspel uit de strijd te slepen maar zijn wissel kon helaas niet voorkomen dat zijn ploeg puntloos richting Haarlem moest.

Alle uitslagen, de stand en het programma van de Tweede Divisie vind je op onze competitiepagina.