VOETBALGALA ’18

 

Onze regio niet meer sportminded? Onzin!

Voetbal in Haarlem bewijst dat wederom. Samen met 2Generations en Villa Westend organiseert het online voetbalplatform een nieuw initiatief dat in het teken staat van het regionale amateurvoetbal. Gezamenlijk komen ze met het eerste voetbalgala. Een avondvullende show waarin 11 awards uitgereikt worden in verschillende categorieën.

Awards

 1. Beste keeper
 2. Beste verdediger
 3. Beste middenvelder
 4. Beste aanvaller
 5. Beste trainer
 6. Beste team
 7. Topscorer
 8. Talent van het jaar
 9. Fairplay
 10. Oeuvre
 11. Meest waardevolle speler

De genomineerden
Gedurende het seizoen 2017/2018 hebben wij het publiek, trainers en rapporteurs gevraagd om stemmen uit te delen via het speciaal voor ons door Bluetrace ontworpen stemportaal. Men heeft gestemd op de beste spelers van de wedstrijd waar op dat moment gekeken werd. Vanzelfsprekend hebben wij rekening gehouden dat niet degene wint met de grootste achterban. De ene stem weegt zwaarder dan de andere. Er kon alleen gestemd worden op spelers van de clubs uit onze regio (van Hillegom tot IJmuiden en van Zandvoort tot Rijsenhout) die spelen in de zaterdag of zondag standaardteams.

Agenda
Om 16:00 uur zullen de deuren naar het strand van Villa Westend opengaan. Voorafgaand aan het uitreiken van de 11 awards zal het gala op een knallende wijze geopend worden. Tussen het uitreiken van de awards zullen diverse mensen op hun eigen wijze het publiek vermaken. Denk aan een anekdote van een icoon uit de voetbalwereld. Na het uitreiken van de prijzen is er uiteraard reden voor een feestje. Om 22:00 uur sluiten we het feest af en kunnen we beginnen met het nagenieten van een eerste editie van het gala en zien we jullie volgend jaar graag weer terug. Laten we er met zijn allen een super mooie regionale traditie van maken!

Het gala wordt mede mogelijk gemaakt door:
Pay2d dé prepaid Visa card
Bluetrace Club WiFi & App
SNS bank
Aedon Security
Villa Westend
2Generations
Hugtenburg & de Vries makelaars
Financieel Partners
Wijnbar Viqh
Café Middeloo