Algemeen

Zaterdagteam vv Schoten: Het “schiet” al aardig op!

In het vorige stukje wat over de v.v. Schoten op deze site werd vermeld (15 februari 2024) stondSchoten wil een “frisse” start maken in de zaterdag competitie. Dit nieuwe team moet de komende maanden vorm krijgen en uitmonden in een volwaardig selectieteam waar plezier en prestatie samenkomen. Inmiddels is overeenstemming bereikt met Rocco de Vos (hoofdtrainer) en Eloy Schmidt (assistent trainer), die het nieuwe team gaan trainen/coachen

Gisteren (28 februari) kwamen de nieuwe trainers en een aantal spelers samen die de overstap gaan maken naar de v.v. Schoten. Het was een gezellige bijeenkomst waar spelers en staf elkaar op de hoogte brachten van elkaars doelstellingen en verwachtingen.

Op de foto (header) staan de trainers met de volgende spelers van links naar rechts (boven): Eloy Schmidt (trainer), Frank Willems (nieuwe leider), Amin Quas, Rocco de Vos (hoofdtrainer), Sjon Wempe, Danny Blok, Nicky Eekhout, Randy Willems en Fernando Alphenaar. Onder van links naar rechts: Berry Willemse, Thomas Scholten, Bastiaan Scholten en Glenn Bruinsma. Deze spelers hebben inmiddels hun “ja-woord” gegeven.

“Het fundament staat! De komende maanden wordt deze spelersgroep verder uitgebreid. Ook zijn wij bezig met de verder invulling van de begeleidingsstaf”, aldus de club uit Haarlem-Noord.

Met dank aan vv Schoten.