Vrienden van Voetbal in Haarlem

Inmiddels zijn wij twee jaar volop bezig met Voetbal in Haarlem en houden wij je op de hoogte van alle gebeurtenissen in en rondom het Haarlemse amateurvoetbal. Uiteraard doen wij dit met zeer veel plezier en vinden wij het geweldig te horen dat het gehele amateurvoetbal in onze regio ook aangeeft ons initiatief zeer te waarderen. Ons platform blijft maar groeien en groeien.

Dit neemt natuurlijk ook met zich mee dat we steeds meer mensen langs de kant moeten hebben staan en de evenementen die op de planning staan steeds beter moeten aanpakken. Nu gaan wij ervan uit dat iedereen die onze site met enige regelmaat bezoekt Voetbal in Haarlem een warm hart toedraagt.

– Het is toch geweldig om te zien dat de voetbalwereld op dit platform bij elkaar komt?
– Jij vindt toch ook dat jouw club de aandacht verdient?
– Hoe leuk is het om een toernooi op te kunnen zetten en na de wedstrijd met elkaar nog een drankje te drinken?

Onze kast ligt nog boordevol met geweldige ideeën en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Voor een vriendenprijs van slechts € 50,- per seizoen ondersteun jij Voetbal in Haarlem.

Wil jij onze vriend worden? Schrijf je dan nu in door een mail te sturen naar verkoop@voetbalinhaarlem.nl. In ruil daarvoor krijg je op voetbalinhaarlem.nl een vermelding van jouw (bedrijfs)naam op onze vriendenpagina en nodigen wij je van harte uit voor onze aankomende evenementen.

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.