Vrienden van Voetbal in Haarlem

Vrienden van Voetbal in Haarlem

Scharrenbusch Schoonmaakdiensten
Libero Magazine
stucadoorsbedrijf-verhagen-voetbal-in-haarlem
Stucadoorsbedrijf Verhagen
vvh-velserbroek-voetbal-in-haarlem
VVH Velserbroek
Lithografen_logo_nieuw
Lithografen
spaarnwoude-voetbal-in-haarlem
sv Spaarnwoude
study-consultancy-voetbal-in-haarlem
Study Consultancy
uniteddavo32
United/DAVO

Inmiddels zijn wij drie jaar volop bezig met Voetbal in Haarlem en houden wij je op de hoogte van alle gebeurtenissen in en rondom het Haarlemse amateurvoetbal. Uiteraard doen wij dit met zeer veel plezier en vinden wij het geweldig te horen dat het gehele amateurvoetbal in onze regio ook aangeeft ons initiatief zeer te waarderen. Ons platform blijft maar groeien en groeien.

Wij zijn trotse mediapartner van Telstar en Koninklijke HFC. Hiernaast hebben wij samenwerkingen met Libero Magazine en radiozender ZFM.

Hiernaast organiseren wij jaarlijks de ViH Finaledag en het ViH Gala.

Wij zijn dit seizoen begonnen aan de derde editie van onze O-23 Cup. Een regionaal toernooi met 24 deelnemende verenigingen. Wie is de opvolger van Koninklijke HFC?
Ook zijn wij vanaf dit seizoen mede-organisator van de MidWest Cup, de voormalig Haarlems Dagblad Cup.

Dit neemt natuurlijk ook met zich mee dat we steeds meer mensen langs de kant moeten hebben staan en de evenementen die op de planning staan steeds beter moeten aanpakken. Nu gaan wij ervan uit dat iedereen die onze site met enige regelmaat bezoekt Voetbal in Haarlem een warm hart toedraagt.

Onze kast ligt nog boordevol met geweldige ideeën en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Voor een vriendenprijs van slechts € 50,- per seizoen (excl. BTW) ondersteun jij Voetbal in Haarlem.

Wil jij onze vriend worden? Schrijf je dan nu in door een mail te sturen naar danny@voetbalinhaarlem.nl of een Whatsapp bericht te sturen naar 0612075655 (Danny). In ruil daarvoor krijg je op voetbalinhaarlem.nl een vermelding van jouw (bedrijfs)naam op onze vriendenpagina.