Over het (amateur)voetbal in de regio Haarlem

Olympia Haarlem haalt met keeper Joey Potveer gewenste ervaring binnen

DoorRedactie

mrt 24, 2024

Olympia Haarlem heeft haar selectie voor volgend seizoen versterkt met Joey Potveer. De doelman komt over van HBOK.

Met de komst van Potveer haalt Olympia Haarlem iemand binnen met de nodige ervaring. Hij speelde in de jeugdopleiding van AZ en FC Groningen. Voordat hij bij HBOK aan de slag ging kwam hij uit voor  Zwaluwen ‘30 en AFC Amsterdam.

“Ik kijk er erg naar uit. Ik hoop dat ik met mijn ervaring de ploeg kan helpen. De sportieve ambities van Olympia Haarlem en goede gesprekken die we hebben gehad maakte de keuze makkelijk. Ik heb er zin in!” aldus Potveer.

Martijn Hulsebosch, voorzitter van Olympia Haarlem, is content met de komst van Potveer. “Joey zal komend seizoen niet alleen aansluiten bij de selectie maar hij zal ook bij onze jeugdafdeling de keeperstrainingen gaan verzorgen. Hij volgt op dit moment via de KNVB de keepercoach 2 opleiding. Hij wil binnen Olympia Haarlem meer jongens en meisjes enthousiast maken om keeper te worden.”

Naast de komst van Potveer heeft ook de keeper van dit seizoen, Folke Maenhout, aangegeven volgend seizoen bij Olympia Haarlem te blijven. Hiermee heeft de club uit Schalkwijk twee uitstekende doelmannen in huis.

“We heten Joey van harte welkom bij Olympia Haarlem en wensen hem veel plezier en succes toe”, sluit Hulsebosch af.

Tekst: Danny Prinsen
Foto: HBOK

Door Redactie