Werken voor Voetbal in Haarlem

Verslaggevers en clubmensen gezocht!

Je zult het vast gezien hebben. Voetbal in Haarlem groeit als kool! Op social media volgen steeds meer liefhebbers ons (Facebook 2500+, Twitter 600+) en de bezoekersaantallen van onze website groeien sterk. De vraag naar nieuwsartikelen en verslagen is enorm. Wil jij bijdragen aan ons project? Wil jij Voetbal in Haarlem steunen?

Dat kan! Inmiddels zijn er diverse clubwatchers die informatie aanleveren over de eigen club. Echte leden met clubliefde die bij ons meer dan welkom zijn. Een journalistieke achtergrond is handig, maar absoluut geen must! Wij bieden ondersteuning, een platform voor beginnende schrijvers en kunnen je voorzien van Voetbal in Haarlem kleding.

Wij zoeken met name redactionele versterking voor de eerste klasse en de vierde klasse. Daarnaast zijn wij in september met onze eigen Voetbal in Haarlem O-23 Cup gestart, waarbij we nog hulp kunnen gebruiken.

Interesse? Bel ons, app ons (0627495385), mail ons (danny@voetbalinhaarlem.nl). Of vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Meld je hier aan!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht