VVH versterkt zich in de breedte

VVH heeft overeenstemming bereikt met maar liefst drie nieuwe namen. Voor de kleine club uit Velserbroek is dit een aardige uitbreiding. De messen voor volgens seizoen worden geslepen.

Jeroen de Vries heeft in het komende seizoen de beschikking over twee nieuwe spelers en een spelers die terug komt van een avontuur buiten de deur. Louis Rombouts keert na twee seizoenen Terrasvogels terug bij VVH. Spits Donovan Mijnals komt over van Blauw Wit/Beursbengels en Pascal Dams speelt dit seizoen nog voor United/DAVO. Dams is een centrale verdediger die vanwege zijn werk eigenlijk besloten had te stoppen met voetballen. In ieder geval op zaterdag zou dit niet meer gaan lukken. Op aangeven van verschillende mensen is hij gaan praten bij de Velserbroekers. “Aan dit gesprek heb ik een heel goed gevoel overgehouden dus heb ik besloten om niet te stoppen maar op zondag door te gaan met voetballen. Het is een leuke groep jongens en een goede trainer”, laat Dams weten aan Voetbal in Haarlem.

“Een aantal maanden geleden zijn we bij elkaar gekomen en de conclusie was dat het eerste en tweede elftal baat zouden hebben bij versterkingen in de breedte. Dit moest wel zonder het VVH gevoel uit het oog te verliezen. Inmiddels is dit het vierde seizoen dat we onderin de 3e klasse meedraaien. Nu hopen we dat we, nadat we hebben kunnen handhaven, dit kunnen verschuiven naar de middenmoot. We zijn dus erg blij dat deze spelers onze gezellige maar gretige spelersgroep komen versterken”, legt trainer Jeroen de Vries uit.

Alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag derde klasse C vind je op onze competitiepagina.

Foto: Voetbal in Haarlem