EDO ziet basisspelers vertrekken

Trainer Sven Roomeijer ziet aan het eind van dit seizoen in ieder geval drie van zijn basisspelers de poort uit lopen naar een andere club. Hoe valt dit op te lossen?

Drie mannen hebben te kennen gegeven HFC EDO te gaan verlaten. Alex Bindenga verkast naar TC Dronten. De sluitpost hikte te veel aan tegen de kilometers die hij moest afleggen en is het nu dichter bij huis gaan zoeken.

Daan Siegerist zal komend seizoen in het shirt van het Amsterdamse Swift te bewonderen zijn. Siegerist wil in de toekomst kijken hoever hij zijn voetbalcarrière omhoog kan tillen.

De 37-jarige Joost Kuhlmann sluit zich aan bij het zaterdagteam van HBC. Bij zijn overgang zullen meerdere mannen van EDO met hem mee gaan maar wie precies is nog niet helemaal duidelijk.

Drie belangrijke mannen uit de selectie laten een gat vallen in de ploeg van Roomeijer. “Gelukkig hebben we een goede O-19 klaarstaan. Drie of vier van deze jongens zullen aansluiten bij het eerste elftal. Verder hebben wij met het nieuwe lid van de technische staf, Dennis Groot, een nieuw netwerk weten te bereiken. Drie spelers hebben al een mondeling akkoord gegeven maar hierover zal later meer duidelijk worden”, aldus Roomeijer.

Alle uitslagen, de stand en het programma van de zaterdag tweede klasse A vind je op onze competitiepagina.

Foto: Voetbal in Haarlem