Bloemendaal en VSV komen niet tot scoren

In de zondag derde klasse C stond er afgelopen weekend een zes-punten-duel op het programma: BVC Bloemendaal kreeg bezoek van kelderconcurrent VSV Velserbroek. Om aansluiting te vinden met de middenmoot telde voor beide teams maar één ding: er moest gewonnen worden.

De twee ploegen begonnen het duel agressief. Tim Joon van Bloemendaal kreeg uit het niets een kans op een doelpunt, maar schoot hoog over. Voor VSV kopte Danny de Jong in kansrijke positie naast. Bloemendaal had het betere van het spel, maar scoren bleek moeilijk mede omdat de VSV-verdediging niets weg gaf.

In de tweede helft leek Ruben Visser Bloemendaal aan een voorsprong te helpen, maar zijn schot van twintig meter raakte de binnenkant van de paal. Er werd geknokt voor iedere meter en elke bal en scheidsrechter Bram Has kreeg het moeilijk, mede doordat hij soms zijn eigen regels leek te hanteren. Het kwam de wedstrijd niet ten goede. Het resultaat: 5 gele kaarten, waarvan 4 voor Bloemendaal. Vlak voor tijd kreeg VSV-invaller Daan Tervoort de kans om VSV de overwinning te bezorgen, maar zijn schot ging voorlangs. Winst zou voor VSV teveel van het goede geweest zijn, evenals voor Bloemendaal.

Alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag derde klasse C vind je op onze competitiepagina.

Met dank aan Ap Ras
Foto: Archief Voetbal in Haarlem