VVH met trainer Ger Boeske naar de zaterdag

VVH heeft de opvolger van Jeroen de Vries gevonden. Hiervoor hoefde men niet te ver van huis te zoeken. Ger Boeske, nu nog bestuurslid technische zaken, zal de rol van hoofdcoach op zich nemen.

Eerder maakte de club uit Velserbroek al bekent dat de wegen van VVH en Jeroen de Vries aan het eind van het seizoen zouden scheiden. Daarnaast gaan de Velserbroekers verhuizen van de zondag naar de zaterdag. Tot op heden is het nog niet zeker in welke klasse de tricolore gaan uitkomen.

Boeske trainde eerder al de zaterdagtak van VVH en De Brug. Paul Cramer zal weer zijn plek in de staf vervullen en het bestuur is ook rond gekomen met assistent Tom Demmers. Voorzitter Tim Veldhuijzen is blij met de ontwikkeling, “Ger is een echte clubman en na een behoorlijke tijd als bestuurslid is het mooi dat hij zijn trainerschap weer oppakt. Hij deelt de ambitie waardoor wij snel tot elkaar kwamen.”

Ger Boeske blikt voor Voetbal in Haarlem al even vooruit en is ambitieus. “Wij hebben een aantal doelstellingen voor volgend seizoen opgesteld. Eén van deze doelstellingen is dat het team moet gaan meedraaien in de top. Hierbij hoort natuurlijk een periodetitel. Of wij in aanmerking komen voor het kampioenschap zal de toekomst moeten uitwijzen.”

Naast een groot draagvlak voor de overstap naar de zaterdag heeft ook 95% van de selectie aangegeven bij het team te blijven.