Schoten neemt prijs Mooiste Logo in ontvangst

Dinsdagavond heeft Schoten de prijs in ontvangst genomen welke was gewonnen bij de verkiezing van het Mooiste Logo 2021.

Bestuurslid Milko Pieters: “Kijk, het gaat natuurlijk helemaal nergens om maar toch is het voor Schoten weer eens goed om in de publiciteit te komen. We staan al bijna anderhalf jaar stil. Dan moet je elk stukje aandacht wat je kunt krijgen met beide handen aanpakken. Zo laat je zien dat de club nog leeft. Daarbij ben ik van mening dat je alles moet vieren, dus ook dit!”

Pieters wilde groots uitpakken voor de uitreiking. Zo werden Mister Schoten Bert Buter, aanvoerder van het eerste elftal Robin de Ridder en jeugdcoördinator Wanda van Dijk uitgenodigd. Zet daar drie van de jongste leden bij, Vince de Bok, Jilles Bakker en Yasser Oulhadj, en het plaatje is compleet. “Dat hebben we toch goed geregeld zo. De oudste en jongste leden met elkaar verbinden”, vervolgt Pieters. “Zo wordt de stap onderling een stuk kleiner. En leren alle leden elkaar een beetje kennen.”

In de finale van de verkiezing won Schoten van BSM, Haarlem-Kennemerland, Spaarnwoude, Telstar, United/DAVO en Vogelenzang.

Volgend jaar komen we terug! Dan zal er in de maand mei weer een verkiezing zijn.

Foto: Voetbal in Haarlem