Trainerscarrousel update (3)

We kunnen weer een update geven over de trainers die hebben aangegeven wat zij volgend seizoen gaan doen. Er moet nog wel iets gebeuren voordat alle plekken weer bezet zijn. Zo moeten United-DAVO,Vogelenzang en Zandvoort nog op zoek naar een nieuwe trainer.

SCW

Ardon de Waard heeft zijn contract met SCW verlengd. De oud prof die uitkwam voor Telstar, Heerenveen, VVV en AZ is sinds twee jaar hoofdcoach bij SCW. De club uit Rijsenhout speelt in de zaterdag 3e klasse B en staat momenteel op een 10e plaats. De trainer sprak in het begin van zijn avontuur bij SCW een vijfjarenplan uit en hier zit hij dus nog middenin. “Onze plannen zijn voor de lange termijn. Het doel is om binnen vijf jaar een stabiele tweedeklasser te zijn met een vernieuwde accommodatie. Daarnaast willen we de jeugdopleiding versterken, zodat de komende jaren een gezonde aanwas richting de selectie ontstaat.” De juiste weg is ingezet dus alle reden om bij te tekenen.

RCH

De Heemstedenaren kennen een prima seizoen tot dusver. Een nette tweede plaats op de ranglijst op vier punten achter de koploper geeft nog alle mogelijkheden tot promotie. Het bestuur kan dan ook met genoegen meedelen dat ook volgend seizoen trainer Mehmet Simsek voor de groep zal staan. Simsek is zeer tevreden over zijn ploeg: “We draaien natuurlijk uitstekend en alles is goed geregeld bij de club. We strijden vol voor het kampioenschap en/of promotie naar de 3e klasse en dat was dan ook de doelstelling voor dit seizoen. Verder heb ik het prima naar mijn zin bij RCH en ben dan ook blij dat we met elkaar doorgaan.”

DSK

Swen van Kruiselbergen blijft ook volgend seizoen trainer van DSK. De 25-jarige oefenmeester is vorig seizoen aangesteld om de club in rustiger vaarwater te brengen en dat lukt goed. Swen kent de groep goed en heeft dan ook de mening van de spelers mee laten wegen in zijn beslissing. “De groep vond dat de chemie zeker nog niet uitgewerkt was. Er zit dus nog voldoende rek in. Wel is het zo dat ik voor mijn volgende cursus niet bij DSK kan blijven, ik heb dit dat ook netjes aangegeven. Ik moet om mij heen gaan kijken voor wat de mogelijkheden zijn. Ik  wil weten waar mijn eigen plafond en ambities liggen.”