Op naar 2020!

Voetbal in Haarlem heeft een bewogen jaar achter de rug. Uiteraard kunnen wij terug kijken op een hoop mooie momenten.

Het einde van 2019 nadert. Tijd om terug te blikken op een voor ons hectisch jaar. Uiteraard zijn wij trots op de Voetbal in Haarlem Finaledag. De samenwerking met HBC was uitstekend. De finale van de O-23 Cup werd gewonnen door Olympia Haarlem. Ook de wedstrijd tussen de ViH All Stars en Oud HFC Haarlem is zeker voor herhaling vatbaar.

Naast de O-23 Cup werden we ook organisator van de MidWest Cup, de opvolger van de Haarlems Dagblad Cup. Vorig seizoen werkten we nog prettig samen met SportConnection. Helaas besloten zij er mee te stoppen. De organisatie is dus nu in onze handen in samenwerking met Arbitrage Online. Wij zijn Vincent Koning en Martin Broekhof dankbaar voor de prettige samenwerking. De finale bij Spaarnwoude was weer een mooi hoogtepunt.

Helaas besloot oprichter Martijn eind maart te stoppen bij Voetbal in Haarlem. Wij moesten even schakelen om dit op te vangen. Maar we hopen dat dit grotendeels gelukt is.

Uiteraard zijn wij nergens zonder onze vrijwilligers. Onze speciale dank gaat uit naar Peter Brink, Daan Schoonderwoerd, Ap Ras, Marcel Akerboom, Paul Cramer, Finn van Leeuwen, Mario de Vries, Dave Binkhorst en Otto Berendregt.

Wij weten niet wat 2020 ons allemaal gaat brengen. We hopen dat u, net als wij, geniet van voetballend Haarlem. Onze regio bestaat uit een prachtige verzameling voetbalverenigingen met ieder zijn eigen identiteit. En elke vereniging, groot of klein, doet zijn best om op haar niveau de boel draaiende te houden. Steun uw club waar mogelijk!

Wij wensen al onze vrijwilligers, sponsoren, vrienden en volgers een sportief en prachtig 2020!

Danny Prinsen en Riccardo van der Post.