Over het (amateur)voetbal in de regio Haarlem

Zwanenburg oefent tegen RCH

DoorRedactie

okt 20, 2015

Vanavond om 20.00 uur oefent vierdeklasser RCH thuis tegen derdeklasser VV Zwanenburg. Krijgt Zwanenburg-trainer Mehmet Simsek zijn ploeg weer aan het scoren en winnen of laat RCH zien dat het toe is aan een stapje hoger in de derde klasse?

Simsek ontmoet vanavond weer veel oude ploeggenoten. Het tweede deel van vorig seizoen was Simsek nog als speler actief bij RCH. Na een avontuur als assistent-trainer bij de Turkse profclub Kayseri Erciyesspor keerde hij in februari terug in Nederland. RCH-trainer Richard Hoogervorst stelde hem de vraag of hij zijn voetbalschoenen weer wilde aantrekken, maar dan als speler. Voor een korte periode stemde Simsek in.

Sinds dit seizoen is Simsek hoofdtrainer van VV Zwanenburg. De club heeft het momenteel erg zwaar. Zondag werd kansloos met 6-1 van AGB verloren. De club vinden we dan ook terug op de laatste plaats in de derde klasse C. Met vier punten uit zeven wedstrijden en een doelsaldo van -10 is duidelijk dat Simsek de ploeg nog niet draaiende heeft. RCH doet het tot nu toe uitstekend in de vierde klasse D. De ploeg uit Heemstede staat vierde.

 

(Foto: hcnieuws.nl)

Door Redactie