Over het (amateur)voetbal in de regio Haarlem

Oude bekenden aan de slag bij Castricum

DoorRedactie

feb 11, 2020

Felix Aerts liet vorige maand nog weten aan het eind van het lopende seizoen te vertrekken bij Vogelenzang. Hij had nog geen idee wat er op zijn pad zou komen maar dat is nu wel duidelijk geworden. Samen met Ralph Blom, die hij nog kent van Alliance gaat hij aan de slag bij Castricum.

Ralph Blom
Ralph Blom verkaste in het seizoen 2017-2018 naar Koninklijke HFC. Hier werd hij de assistent van Jeroen Kroes bij de zaterdag tak van de Koninklijke.Voor HFC was Blom verantwoordelijk voor de zaterdag bij Alliance. In 2018-2019 vertrok Jeroen Kroes bij koninklijke HFC om aan de slag te gaan bij Castricum. Blom verhuisde met Kroes mee. Nu Kroes vertrekt neemt Blom de rol van hoofdcoach op zich.

Felix Aerts
Felix Aerts is op dit moment nog trainer van Vogelenzang. Hij had al te kennen gegeven eind van het seizoen te vertrekken bij de club. 7 jaar geleden vertrok Aerts van Gouda richting Haarlem. Naar eigen zeggen heeft het Haarlemse voetbal hem nog geen sportieve hoogtepunten opgeleverd en dat is een teleurstelling voor hem. Zijn verlangen naar sportievere tijden hoopt hij te vinden bij Castricum.

Castricum komt dit seizoen uit in de zaterdag 3e klasse A met daarin de Haarlemse tegenstanders, HYS, Koninklijke HFC, Olympia Haarlem en United/Davo. Castricum staat hierin op de zesde plaats.

Door Redactie