Telstar lijkt Roy Castien binnen te hebben

Roy Castien heeft een akkoord bereikt met Telstar. De 20-jarige aanvallende middenvelder is persoonlijk rond met de club uit de Jupiler League, echter moet hij wachten met de verhuizing tot zijn huidige club akkoord heeft gegeven. Koninklijke HFC heeft echter tot op heden nog niets vernomen van Telstar.

De transfer van de topscorer van Koninklijke HFC tijdens de aankomende winterstop hangt al enige tijd in de lucht. Castien traint één keer in de week mee met Telstar en laat zien mee te kunnen op het niveau. Telstar ziet veel voordelen in de komst van de middenvelder. De Zandvoorter zal voor meer aandacht uit de regio zorgen, maar daarnaast lijkt hij de ideale opvolger van Mo Osman. Osman blinkt wekelijks uit bij Telstar en staat in de aandacht van diverse clubs uit de Eredivisie. Een vertrek in de winterstop lijkt aan de orde. Voor de Witte Leeuwen een win-win situatie dus.

Bij Koninklijke HFC is nog niets vernomen vanuit Velsen-Zuid, tot ongenoegen van technisch bestuurslid Sander Vink. Van Telstar hebben wij nog niets vernomen. “Dat vind ik wel een beetje vreemd. In mijn ogen is het normaal als clubs elkaar op de hoogte houden, maar nu wordt het een beetje op z’n beloop gelaten. Wij zullen toch echt toestemming moeten geven voor de overstap,” zegt hij tegen Voetbal247.nl.

Foto: Pim Hols