Nuttig Simon de Weerstoernooi bij Terrasvogels

De eerste editie van het Simon de Weerstoernooi bij Terrasvogels wordt door DSS, Onze Gezellen, Spaarnwoude en thuisclub Terrasvogels gebruikt als ideale voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Het nieuwe jaarlijkse toernooi is vernoemd naar Simon de Weers, clubicoon van Terrasvogels die aan het eind van vorig seizoen afzwaaide als trainer van de club uit Santpoort-Zuid.  

Het toernooi, waarvan de wedstrijden op donderdag 16 en zondag 19 augustus worden gespeeld, is de eerste graadmeter voor de vier lokale clubs die hoge ogen hopen te gooien in de zondag 4e klasse D. Voor met name de 2 nieuwe trainers – Kick de Groot bij Terrasvogels en Rob Spronk bij Spaarnwoude – wordt het interessant om hun nieuwe team in actie te zien. Op Sportpark de Elta zijn donderdagavond om 19.30 uur de wedstrijden Terrasvogels – Onze Gezellen en DSS – Spaarnwoude.

Zondag om 13.30 uur treffen de verliezers elkaar en strijden de winnaars om de eerste Simon de Weersschaal, die – geheel naar gewoonte van De Weers – rijkelijk gevuld met bitterballen wordt uitgereikt. De finaleronde wordt voorafgegaan door een oefenwedstrijd tussen de Terrasvogels 2 en DSS 2.

Tijdens de prijsuitreiking zal Simon de Weers een speler van het toernooi aanwijzen, waarna DJ Barry Brands de avond afsluit. Iedereen is van harte welkom om zijn of haar lokale voetbalhelden aan te moedigen.

Simon-de-Weerstoernooi-2018-Terrasvogels-Voetbal-in-Haarlem

Met dank aan Terrasvogels.