Feike Prins aan het roer bij Koninklijke HFC (zat)

Koninklijke HFC heeft de nieuwe trainer van de zaterdagselectie uit de eigen gelederen gehaald. Feike Prins is na de zomer de opvolger van de vertrekkende Jeroen Kroes.

Namens Koninklijke HFC laat Sander Vink weten dat de technische commissie enthousiast is over het bereiken van een overeenstemming met Feike Prins. “Feike is natuurlijk geen onbekende binnen onze vereniging. De afgelopen seizoenen was hij succesvol als jeugdtrainer binnen de jeugdopleiding met meerdere prijzen als resultaat,” is te lezen in een bericht op de website van de club.

“Nog belangrijker is dat Feike heeft aangetoond een uitstekende opleider te zijn. Gezien het ambitieniveau van ons eerste zaterdagelftal, gecombineerd met het feit dat Zaterdag 1 een belangrijke rol speelt bij het ontwikkelen van jeugdig HFC-talent is Feike de ideale man om de rol van hoofdtrainer van dit elftal te gaan vervullen. Feike wordt de opvolger van Jeroen Kroes die HFC aan het einde van dit seizoen zal verlaten en zijn trainersloopbaan voort zal zetten als hoofdtrainer bij FC Castricum.”

Het zaterdagteam van Koninklijke HFC is nog volop in de race om het kampioenschap van de zaterdag vierde klasse. De ploeg heeft een punt voorsprong op concurrent HYS. Aankomende zaterdag staan de twee teams op het Reinaldasportpark tegenover elkaar.

Alle uitslagen, de stand en het gehele speelprogramma van de zaterdag vierde klasse B vind je op onze competitiepagina.

Foto: Facebook Kon. HFC JO15-1