Ook Mike Guliker ruilt Koninklijke HFC in voor DSOV

Mike Guliker volgt ploeggenoot Vince de Kwant naar DSOV. De aanvallende middenvelder is daarmee de tweede versterking voor de koploper van de tweede klasse. Guliker is na drie seizoenen Koninklijke HFC toe aan iets nieuws.

“Ik heb nu die jaar in het tweede van HFC gespeeld. Ik wist wel dat ik het eerste niet zou gaan halen, maar ik vond het gewoon echt leuk om in het tweede te voetballen. HFC is toch een beetje mijn cluppie geworden,” legt hij uit. “Ik vind het nu tijd voor een andere uitdaging.” Zijn voorkeur ging uit naar een club die op een relatief hoger niveau uitkomt en ook nog in de buurt. “Ik heb uiteindelijk kunnen kiezen uit twee clubs. DSOV is het geworden.”

Zijn eerste indruk van de club uit Vijfhuizen is uitstekend. “Ik ben op gesprek geweest en het kwam goed op mij over. Ik had er een goed gevoel bij. Uiteindelijk heb ik daarom voor DSOV gekozen. Ik wil hele wedstrijden op hoog niveau gaan spelen en dat er bij DSOV altijd 500 man staat te kijken is ook erg leuk,” besluit hij tevreden.

Alle uitslagen, de stand en het gehele speelprogramma van de zondag tweede klasse C vind je op onze competitiepagina.

Foto: Madelon Cavé