EDO met ruime cijfers voorbij hekkensluiter OFC

In de zaterdag tweede klasse A heeft HFC EDO de eerste thuiszege van het seizoen geboekt. Rode lantaarn drager OFC werd met een 4-1 nederlaag naar huis gestuurd. Door de overwinning heeft het elftal van Sven Roomeijer de aansluiting met de grote middenmoot weer gevonden.

De Haarlemmers hadden weinig problemen met OFC. De 2-0 ruststand was een magere afspiegeling van de verhoudingen binnen de lijnen. Joost Kuhlmann en Frank Zinhagel scoorden. Na de rust liet EDO na de score ver op te laten lopen en het doelsaldo weer enigszins in balans te krijgen. Amin Ouass en Richal Leitoe schoten nog raak, terwijl OFC nog de eretreffer kon produceren.

“Het vizier stond niet helemaal op scherp vandaag,” was de reactie van Roomeijer. “We hadden er meer moeten maken.” Uiteraard was de stemming na afloop goed, want EDO vond de aansluiting met de middenmoot. “Hopelijk gaan we nu weer volle bak omhoog. Het rare is dat we echt niet slechts spelen, maar steeds pech hebben gehad of onszelf gewoon niet beloonden.”

Alle uitslagen, de stand en het programma van de zaterdag tweede klasse A vind je op onze competitiepagina.

Foto: Voetbal in Haarlem