VVH en Jeroen de Vries blij met elkaar

Twee jaar geleden vond VVH in Jeroen de Vries een nieuwe hoofdtrainer voor het vlaggenschip. Deze samenwerking bevalt dusdanig goed dat de twee partijen wederom tot overeenstemming zijn gekomen voor een verlenging van het contract.

Voorzitter Tim Veldhuijzen is enorm blij met het verlengde contract van De Vries. “Eindelijk weer eens een trainer die wij langer dan 1 of 2 jaar kunnen aanhouden. Hij heeft al gezorgd voor wat nieuwe aanwinsten en met nog wat versterkingen erbij kunnen we volgend seizoen nog sterker worden.”

Na het eerste seizoen onder leiding van De Vries kon de club al terugkijken op een geslaagd seizoen met als doelstelling het voorkomen van degradatie. Dit seizoen kijkt het team vooral naar boven. Dit komt tot uiting in een knappe vierde plaats op de ranglijst.

Jeroen de Vries: “Het seizoen is natuurlijk nog lang niet einde maar het lijkt erop dat we een stap hebben gezet ten opzichte van het eerste seizoen. Dit jaar hopen we hoog in de middenmoot mee te draaien maar het belangrijkste is dat we de instelling en het plezier vasthouden, dan zal de rest vanzelf gaan. VVH is een prettige ploeg om mee te werken en ik kijk ernaar uit om mijzelf samen met de ploeg de komende anderhalf jaar verder te ontwikkelen.”

De uitslagen, de stand en het programma van de zondag derde klasse A vind je op onze competitiepagina.

Foto: archief Voetbal in Haarlem