Voetbal in Haarlem Finaledag 2019

Op 22 Juni 2019 is het weer zover: De Voetbal in Haarlem Finaledag 2019! Naast de finale van onze O-23 Cup zullen ook de ViH All Stars weer in actie komen. Meer informatie over de finaledag volgt later op de finaledag-pagina.

De afgelopen twee edities namens de ViH All Stars het op tegen het RTL7 Sterrenteam. Twee keer wonnen de All Stars. We zijn we op zoek gegaan naar een andere tegenstander voor dit jaar. Op 22 juni zal een speciale selectie van oud-HFC Haarlem spelers naar het complex van HBC komen om te zorgen dat de selectie van Otto Berendregt en Frank Drogtrop aan de bak moet.

Wij kunnen vast wat namen bekend maken van de selectie van oud Haarlem. Kersverse kampioen van de Tweede Divisie Patrick Zonneveld (AFC) zal  onder de lat plaatsnemen. Twee seizoenen stond hij op doel bij HFC Haarlem. Benjamin van den Broek speelde vorig seizoen nog voor Koninklijke HFC nadat hij over was gekomen van Telstar. Maar ook Laurens en Arturo ten Heuvel, Iwan Axwijk en Misha Salden zullen aanwezig zijn.

Zo maar een paar namen die behoorlijk bekend zijn in de regio. Eind van de maand zullen wij de gehele selectie presenteren via de site.

Naast de All Stars zullen ook de twee finalisten van de O-23 Cup in actie komen. In ieder geval is zeker dat we een nieuwe kampioen kunnen gaan bekronen. Koninklijke HFC, de winnaar van vorig jaar nam dit jaar geen deel aan de cup. We kunnen nu al terug kijken op een geslaagde competitie waarbij we begonnen met 24 teams. 22 juni weten we wie de beste talenten van de regio heeft.