ViH All Stars (5): Jay Kroon (United/DAVO)

Zaterdag 20 juni 2020 vindt voor de vierde keer de ViH Finaledag plaats. Op die dag wordt de finale van de ViH O-23 Cup gespeeld, maar komen ook de All Stars 2020 in actie! Dit team wordt gevormd door spelers uit de regio die zijn opgevallen door hun prestaties, talent, lange carrière of andere bijzonderheden. Vandaag de vijfde onthulling: Jay Kroon (United/DAVO)!

Je ziet het niet heel veel meer. Spelers die niet zijn weg te slaan bij een vereniging. Jay Kroon is zo’n speler. Kroon speelt, op een jaar na, al zijn hele voetballende carrière voor United/DAVO. Op drie-jarige leeftijd trapte de verdediger voor het eerst tegen een bal.

Een poging om hogerop te voetballen liep niet zoals verwacht. Na een korte periode bij ODIN ’59 keerde Kroon terug op het oude nest.

‘Ik kwam op jonge leeftijd bij de selectie en heb eigenlijk van alle trainers wel de ruimte gehad om in het eerste te voetballen.” Kroon heeft dus veel teamgenoten gehad waar hij veel van heeft geleerd. “Dat zijn nu de veteranen van United/DAVO.”

Jay is na Mitchel Geeven, Neil van Hooff, Jeff Kemper en Bart Duppen de vijfde geselecteerde speler van de Voetbal in Haarlem All Stars 2020. Heb jij een andere suggestie voor de All Stars? Mail ons dan op redactie@voetbalinhaarlem.nl en wellicht nodigen wij jouw voorstel dan uit!

Het overzicht van alle geselecteerde All Stars vind je op de pagina van de Finaledag