Transfernieuws

Terwijl we nog bezig zijn aan de laatste weken van de competitie zijn er al aardig wat transfers bekend gemaakt. De één opvallender dan de ander. Wij hebben weer een aantal transfers onder elkaar gezet.

Terence van Kampen: Schoten → United/DAVO

Terence van Kampen maakt de overstap van Haarlem-Noord naar Schalkwijk. Tot vorig seizoen speelde de aanvaller in de selectie van Schoten. Na de zomer sluit Van Kampen aan bij United/DAVO, uitkomend in de zaterdag derde klasse.

Bilal El Yacoubi: ZSGOWMS → Hoofddorp (zon)

El Yacoubi wilde graag nog een keer op hoger niveau voetballen. Bij ZSGOWMS ging dit niet lukken. Dus maakt hij zelf de sprong van de derde naar de eerste klasse. Naast El Yacoubi gaat ook Jordan de Jong naar Hoofddorp.

Talha Özkan: HYS → ADO ’20

Een opmerkelijke transfer. Op 13 april bracht Voetbal in Haarlem het nieuws dat de trainer van de zondagselectie zijn contract had verlengd. Nu is bekend gemaakt dat Özkan alsnog vertrekt. De trainer krijgt bij de jeugd ADO ’20 in Heemskerk de kans om zichzelf te verbeteren.

Pim Quaars: Koninklijke HFC → Geel-Wit

Een nieuwe keeper voor het team van Radjin de Haan. Pim Quaars komt over van het zaterdagteam van Koninklijke HFC. Of dit in de vierde of derde klasse zal zijn is nog even afwachten. Geel-Wit heeft zich geplaatst voor de nacompetitie.