Terrasvogels vol goede moed het nieuwe seizoen in

Terrasvogels is bezig met een nieuwe start. Marchano Lemmert wordt de nieuwe hoofdtrainer bij de club uit Santpoort.

Nadat Terrasvogels de overstap van de zondag naar de zaterdag bekend maakte ging de club op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Bestuurslid selectiezaken Edwin van der Heide: ‘Het duurde even maar we zijn er uit. Ook vanuit het jeugdbestuur kwamen positieve geluiden. Naast hoofdtrainer gaat Lemmert ook aan de slag als Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw.”

Ook is er een nieuwe Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw aangesteld. Paul Brussel gaat, samen met Marchano Lemmert, proberen om de jeugdafdeling van Terrasvogels een paar stappen omhoog te laten zetten. “Het is de bedoeling om per leeftijdcategorie een of twee klassen omhoog te gaan.” Brussel ziet kansen, “De potentie is er. Er wordt met veel plezier getraind en de opkomst is vaak hoog. Per leeftijd zitten er wel een aantal goede voetballertjes bij. Die moeten we bij Terrasvogels zien te houden.”

Het eerste team komt straks uit in de zaterdag vierde klasse. De selectie is rond en er wordt met plezier uitgekeken naar volgend seizoen. “De selectie is gevormd door een aantal spelers van de “huidige” zondagselectie, JO19-1 spelers die doorstromen naar de senioren, oude bekenden die terug komen en een hoop nieuwelingen, waar we met alles en iedereen aan gewerkt hebben om bij onze mooie club te komen spelen. We willen geen flater slaan in de vierde klasse”, aldus Edwin van der Heide.