Piet Buter per direct weg bij Telstar

Telstar moet op zoek naar een nieuwe technisch directeur. Piet Buter is per direct vertrokken bij de ‘Witte Leeuwen’.

Volgens Buter wilde algemeen directeur Pieter de Waard zelf de nieuwe trainer aanstellen. ,Ik denk dat ik met al mijn trainerservaring de juiste man ben om daar beslissingen over te nemen. Als de algemeen directeur dat dan zelf wil doen, dan accepteer ik dat niet”, aldus Buter aan het Haarlems Dagblad.

Eerder werd al bekend dat het spelersbudget van 835.000 euro wordt gekort tot 610.000 euro. Buter gaf toen aan dat Telstar daarmee geen competitief elftal op de been kon brengen. “Ik heb de strijd verloren, dat kun je gerust stellen.”

Piet Buter was al scout voor Southampton en zal deze functie blijven uitoefenen.

Vorige week werd al bekend dat trainer Mike Snoei Telstar ging verlaten. Hij vertrok naar De Graafschap.

Foto: 1963-pictures.nl