Penaltykiller Mitchel Michaelis doet het ook tegen FC Lisse

Zaterdag kreeg Guus Offerhaus de bal ongelukkig tegen zijn hand, woensdag bij FC Lisse gebeurde hetzelfde. Beide keren legde de arbiter de bal wel heel makkelijk op de stip. Beide keren pakte Mitchel Michaelis de bal. Ditmaal miste Jeffrey Klijbroek. HFC won met 1-4.

De doelman heeft ten opzichte van begin vorig seizoen een gedaanteverwisseling ondergaan. Hij is fitter en heeft een nog belangrijkere rol in de opbouw.

In de eerste helft vond hij met een stiftbal de vrijstaande Koen Tros die de bal meteen verlengde op Sietse Brandsma die één-één kwam te staan met zijn ex-collega Richard de Groot.

De doelman stapte, net als Franklin Lewis over naar Lisse, maar bleek, zo was vooraf te zien, nog zeer geliefd bij de HFC-spelers die hem even een hand of een knuffel kwamen geven.

Michaelis is de onbetwiste nummer één bij HFC. De van Alphense Boys gekomen Rens Boer is reservekeeper en de beoogde andere doelman was Bob van der Hoek.

Die tekende onlangs bij Fortuna Sittard waardoor HFC nog op zoek is naar een nieuwe doelman. TD Sander Vink was na een vakantie weer aanwezig op Ter Specke.

HFC is ook op zoek naar versterking buiten het veld. De Koninklijke zoekt iemand die de wedstrijd- en trainingstenues van de drie seniorenselectie-elftallen wil wassen. In totaal gaat het om ca. 60 spelers en dat drie keer per week.

Wasmachine en droger zijn aanwezig op de club. Meer info bij Joost Lamp (06-27580091).

boekhouder hoofddorp