Wessel Boer en Bianco Carolina versterken ViH All Stars

De Voetbal in Haarlem All Stars nemen het zaterdag 6 januari op tegen een selectie van Koninklijke HFC 1 en 2. Voorafgaand aan de wedstrijd tussen de KNVB Ex-Internationals en de Koninklijke HFC Legends maakt het regionale selectieteam om 12.00 uur haar debuut op deze dag vol tradities.

De trainers van de Voetbal in Haarlem All Stars hebben te maken met een aantal blessures, waardoor diverse vervangingen zijn aangetrokken. HBC-middenvelder Nick Schnater heeft een hamstringblessure opgelopen en moet de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Daarnaast is de regionale topscorer van vorig seizoen, Vernon Weber, geblesseerd aan zijn knie, waardoor hij niet fit genoeg is om een hele wedstrijd te spelen. Djorim Verdonkschot is ook niet in staat om in actie te komen en Gertjan Tamerus doet definitief mee met de HFC Legends tegen de KNVB Ex-Internationals.

De technische staf van de All Stars is achter de schermen druk bezig geweest met vervangers. Met gepaste trots kunnen nu Wessel Boer en Bianco Carolina gepresenteerd worden als vervangers. “Met Wessel halen we een speler binnen die veel verdedigende kwaliteiten mee neemt, maar ook aanvallend zijn steentje bij kan dragen. Hij speelt wekelijks op het hoogste amateurniveau en is dit seizoen één van de uitblinkers bij Koninklijke HFC,” aldus Maurice Haverbusch.

Carolina-DSOV-Voetbal-in-Haarlem

 

“Bianco Carolina speelt een sterk seizoen bij tweedeklasser DSOV. Als aanvaller is hij momenteel erg belangrijk voor zijn ploeg, maar hij kan over de gehele as ingezet worden. Hij is in staat om zelf te scoren en ook anderen dit te laten doen. Ik denk dat Bianco de ploeg beter kan laten voetballen en tegen Koninklijke HFC hebben we dat zeker nodig,” zegt de trainer over zijn tweede aanwinst.

De selectie bestaat vooralsnog uit: Joey de Jong (SVIJ), Bas Schulze (Olympia Haarlem), Nick van der Zwaan (Schoten), Justin Luiten (Zandvoort), Tom Jacob (Schoten), Joey Hoogeboom (Spaarnwoude), Ted Pauw (Geel-Wit), Henk Hageman (Terrasvogels), Rick Olthof (EDO), Nick Duijn (Alliance ’22), Steef Heeremans (Geel-Wit), Tim Groenewoud (Velsen), Wessel Boer (Koninklijke HFC) en Bianco Carolina (DSOV) en Tim Kuyt. Verder zijn trainer Frank Drogtrop, (Bloemendaal), elftalleider Dan de Boer (EDO) en verzorger Ruud Wit (Olympia Haarlem) ook weer van de partij.

De wedstrijd tussen de ViH All Stars en Koninklijke HFC begint om 12.00 uur, echter is de gehele dag voorzien van de nodige activiteiten. Voorafgaand aan de twee spraakmakende duels wordt er een toernooi gespeeld op de velden van de oudste club van Nederland. Na de wedstrijd om 14.30 uur tussen de HFC Legends en de KNVB Ex-Internationals wordt 2018 geopend met een feest. Kaarten voor deze dag zijn te bestellen via deze link: KAARTVERKOOP.

Foto’s: Pim Hols en Simone Slot