ViH All Stars (16): Mark van der Werff (VVH)

Zaterdag 22 juni 2019 vindt voor de derde keer de ViH Finaledag plaats. Dit jaar bij HBC in Heemstede. Op die dag wordt o.a. de finale van de ViH O-23 Cup gespeeld, maar komen ook de All Stars 2019 in actie! Dit team wordt gevormd door spelers uit de regio die zijn opgevallen door hun prestaties, talent, lange carrière of andere bijzonderheden. Vandaag de zestiende onthulling: Mark van der Werff (VVH)!

Zijn voetballoopbaan is hij begonnen bij Stormvogels/Telstar. Hier is hij blijven hangen tot de C-junioren. Van de C tot de A-junioren speelde Van der Werff bij Velsen. En via Velsen kwam hij bij zijn huidige club VVH Velserbroek.

Als we vragen naar het moment wat Van der Werff het meeste is bijgebleven gaan we terug naar seizoen 2015. Onder leiding van Anhony Correia promoveerde ploeg van de vierde naar de derde klasse via nacompetitie.

En zoals bij veel van onze All Stars geeft ook Van der Werff aan veel aan zijn ouders te danken te hebben. Maar in het bijzonder zijn moeder, die zelfs nog teamleider is geweest bij de f-jes. “Natuurlijk heb ik ook veel te danken aan de trainers en coaches die ik heb gehad, die vergeet ik ook zeker niet”.

Mark is na Mathijs Postma, Bastiaan Scholten, Donny Verdam, Luke Vahle, Jasper Wille, Jan Ziere, Tim Sewalt, Sem van der Meer, Jorri van der Aar, Mitchel Geeven, Daan Siegerist, Lennaert Stuur, Faruk Yurdakan, Bart de Bruïne en Joshua Jansen de zestiende geselecteerde speler van de Voetbal in Haarlem All Stars 2019. Nog 1 te gaan maar suggesties voor volgend jaar mag je natuurlijk altijd mailen naar redactie@voetbalinhaarlem.nl

Vind hier alles over de Finaledag 2019

Foto: