Opvallende zaken (4) met een naaktloper, pizza en een dronken scorebord

Er valt altijd genoeg te beleven en te zien op en rond de regionale voetbalvelden. Een kleine selectie daarvan laten we zien in ‘Opvallende Zaken’. Deze keer een blote prijswinnaar, een stapel pizza’s die genoeg is voor een hele club en een – wellicht bewust – omgegooid scorebord.

Twee weken geleden won Spaarnwoude verrassend de laatste editie van de Haarlems Dagblad Cup in de huidige vorm. Het feest dat na afloop los barstte in de kleedkamer van de paars-witte leeuwen was dan ook logisch. De blijdschap leek Jeffrey Captein helemaal naar zijn hoofd te stijgen, getuige deze foto. Het is net geen 18+ foto geworden en waarschijnlijk is dat maar goed ook.

Spaarnwoude-Voetbal-in-Haarlem

Alliance ’22 speelde afgelopen weekend haar laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen United/DAVO en won de wedstrijd eenvoudig met 6-0. Na afloop bestelde de selectie pizza’s. Het aantal? 44 stuks om precies te zijn. En reken maar dat alles op is gegaan.

Alliance22-Voetbal-in-Haarlem

United/DAVO richt zich vanaf het nieuwe seizoen alleen maar op zaterdagvoetbal. Er wordt gestopt met het voetballen op zondag. De laatste loodjes wegen zwaar voor de selectie van trainer Sjoerd Hamann, al dient de uitgedunde groep wel de credits te krijgen voor de inspanningen. Als team begin je aan een seizoen en je maakt het af ook. Top! Dat er geen aandacht meer was voor het programma en de stand op de ranglijst bleek wel toen we het clubgebouw binnen liepen. De tegenstander het zand in de ogen strooien!

UnitedDAVO-Voetbal-in-Haarlem

 

Valt jou ook iets langs of op de velden op? Mail je suggestie naar redactie@voetbalinhaarlem.nl of app het naar 0627495384.