NIEUW: De Voetbal in Haarlem QuizNight

Tja, welk land werd ook alweer derde op het WK van 2010? Weet jij nog wie ’Das Phantom’, ‘De Spijker’ of ‘Het Lek van PEC’ werden genoemd? Welke Haarlemse club speelt zijn thuiswedstrijden aan de Van Oosten de Bruijnstraat? Herken jij het clublogo van Chelsea? Of een foto van good-old Ruud Geels? Kortom, vind je het leuk om de meest uiteenlopende voetbalvragen te beantwoorden en heb je zin in een gezellige avond dan ben je van harte welkom tijdens de ViH Voetbalquiz.

Vrijdagavond 1 maart organiseert Voetbal in Haarlem in samenwerking met Credo Productions de eerste Voetbalquiz van 2019. De vragen worden met veel aandacht en enthousiasme door Credo Productions gemaakt, exclusief voor ViH. Deze quiz is of wordt dus niet op andere locaties gebruikt.

Voetbalquiz-Voetbal-in-Haarlem

Alle vragen worden ondersteund door beeld-, film-, geluids-, of muziekfragmenten die op een groot scherm worden geprojecteerd. De avond wordt in goede banen geleid door een ervaren presentator en deskundige jury. Laat je verrassen door de gevarieerde vragen, want werkelijk alles komt in 8 quizronden voorbij. Weetjes over het mondiale voetbal, de landelijke competities, makkelijke en moeilijke vragen, ja af en toe zelfs een vraag over het regionale Haarlemse voetbal.

Algemene informatie
Datum: vrijdagavond 1 maart
Aanvang quiz: 20.30 uur
Aanwezig: uiterlijk om 20:15 uur. Inloop vanaf 19.30 uur
Einde: ca. 23.45 uur. Bar open tot 01.00 uur
Locatie: Kantine VV Schoten
Adres: Vergierdeweg 265-A, 2026 BJ Haarlem
Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/2153593084693282/

Inschrijven
– Teams bestaan uit 4 personen en melden zich van te voren aan.
– Stel een team samen, verzin een originele teamnaam en geef je op.
– Bij de inschrijving dien je je teamnaam en e-mailadres te vermelden.
– Inschrijvingen worden geaccepteerd op volgorde van binnenkomst en vol is helaas ook echt vol. Er is plaats voor 25 teams.
– De deelnamekosten bedragen € 7,50 per persoon (inclusief 1 consumptie).
– Stuur ons een bericht via Facebook of mail naar info@credoproductions.nl .

Heb je nog vragen? Stel ze gerust.