Edward Metgod en Jan Ziere pakken door met DSOV

Nog middenin dit mislukte seizoen en met de verwachting dat seizoen 2021/22 wel normaal zal verlopen zijn de voorbereidingen op het nieuwe seizoen al lang gaande. Naast een nieuwe hoofdtrainer gaan men nog een aantal nieuwe gezichten maar ook een oude bekende zien.

Al enige weken geleden konden wij melden dat Edward Metgod de nieuwe hoofdtrainer werd. Intussen heeft oud-DSOV-keeper Jan Ziere de functie van Technisch Selectie Coördinator op zich genomen. Samen werken Metgod en Ziere nu aan het vorm geven van de selectie van volgend seizoen.

Zoals het er nu uitziet blijven de meeste spelers DSOV trouw. Daarnaast gaan een paar nieuwe spelers hun opwachting maken. Hieronder een korte introductie.

Zakaria Bakrine: 24 jaar, woont in Hoofddorp. Bakrine is zijn voetbalcarrière begonnen bij SV Hoofddorp maar heeft vanaf zijn jeugd al diverse omzwervingen gemaakt naar o.a. HFC, Zeeburgia, EDO, Olympia Haarlem en weer Hoofddorp. Bij Hoofddorp heeft Zakaria nog met onze Lars van Rijn gespeeld. Hij hoorde van Loet de Kwant over de leuke groep en hoe mooi het is om bij DSOV te voetballen en maakt daarom de overstap. Speelt graag op het middenveld maar kan achterin ook goed uit de voeten. Zakaria kijkt enorm uit naar de nieuwe uitdaging bij DSOV en hoopt veel minuten te mogen maken.

Othmane Fertout: 21 jaar, woont in Zandvoort. Othmane is zijn carrière natuurlijk begonnen bij SV Zandvoort maar is in de jeugd bij Koninklijke HFC beland en is daar tot aan de O23 gebleven. Daarna terug naar Zandvoort voor een plek in het eerste. Othmane kent van zijn HFC tijd Loet en Vince de Kwant en ook Dylan van den Boogaard is een bekende. Als je aan Othmane vraag waar zijn kracht ligt dan is het kort en krachtig “goals maken!”. Hij heeft er erg veel zin in om weer te gaan voetballen en heeft veel vertrouwen in trainer Edward Metgod.

Noud Kaagman: 21 jaar. Al wat eerder werd bekend dat Noud Kaagman de DSOV selectie komt versterken. Voor Kaagman is dit z’n eerste voetbaluitstapje buiten Koninklijke HFC. In een artikel op Voetbalinhaarlem.nl staat meer over hem. https://voetbalinhaarlem.nl/noud-kaagman-verruilt-hfc-voor-dsov/

Chris Uijtenhaak: 23 jaar. Een verloren zoon keert terug op het oude nest. Na een aantal jaren bij Olympia Haarlem gaat Chris weer bij DSOV aan de slag. Dat zal zeker zijn vader Cor, hoofd van het DSOV zanglegioen en online wedstrijdcommentator, goed doen.

Bron: DSOV