Districtsbeker

Doelpunten kleuren duels districtsbeker

De strijd om de KNVB districtsbeker is in volle hevigheid losgebarsten. Vrijdag en zaterdag werden er al veel duels gespeeld, en ook op zondag ging de bal op diverse velden rollen. Er werd een groot aantal doelpunten gescoord. Met name de uitslag bij Zwanenburg viel op. De ploeg van Mehmet Simsek won haar duel met 21-1 (!!) van Badhoevedorp.

Klik op de links om de verslagen te lezen van Velsen – Pancratius en VVH Velserbroek – De Kennemers.

Teylingen – Hillegom
Ondanks vele kansen is het Hillegom niet gelukt punten over te houden aan het duel tegen Teylingen. Het elftal van Stefan Teeken ging door een treffer van Teylingen in de absolute slotfase met 1-0 onderuit.

Sporting Krommenie – DSS
DSS is goed begonnen aan de districtsbeker. Sporting Krommenie bleef puntloos achter door een 1-2 zege van de Haarlemmers. Met name in de eerste helft was DSS de bovenliggende partij en nam het een 0-2 voorsprong door twee treffers van Daniël Hagen. Na de rust kwam Sporting Krommenie nog terug in de wedstrijd, maar de gelijkmaker viel niet.

DIO – Alliance ‘22
De 1-2 eindstand vertekende het spelbeeld, want Alliance ’22 was het gehele duel de bovenliggende partij. Namens DIO scoorde Marlon Burggraaf, voor de bezoekers Jasper Roelofs en Casema de Wit.

DIOS – BSM
BSM trok verrassend met 0-2 aan het langste eind tegen DIOS dat een klasse hoger speelt. De derdeklasser speelde niet in haar sterkste opstelling. De 0-1 kwam op naam te staan van een Vennepse verdediger, de 0-2 op die van Mike van de Raad.

Terrasvogels – Limmen
In Santpoort kwam Terrasvogels tegenover een sterke tegenstander te staan. Limmen was uiteindelijk met 1-4 te sterk. Voor de ploeg van Kick de Groot vond Vincent Cuvelier het net.

VSV – Saenden
Het duel in Velserbroek eindigde zoals het begon: 0-0.

Spaarnwoude – Zaandijk
In Spaarndam kwam Spaarnwoude op een 1-0 voorsprong door een treffer van Joey Hoogeboom. De bezoekers rechtten echter de rug en kwamen terug in de wedstrijd. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Koninklijke HFC 2 – HYS
Een eentonig duel dat eenvoudig door de talenten van HFC werd gewonnen. De 8-0 eindstand was nog aan de lage kant.

Bloemendaal – Geel-Wit
Voor de tweede keer in een week tijd stonden Bloemendaal en Geel-Wit tegenover elkaar. Na de eerdere zege (5-0 voor de MidWest Cup) was de thuisclub de grote favoriet. Het werd geen best duel van de BVC, maar gewonnen werd er wel: 3-1. Rens Boing, Rachid Harraou Maurits Veitsma scoorden voor de thuisploeg, Belal Selamy voor Geel-Wit.

HBC – Aalsmeer
Het werd voor de Heemstedenaren een complete walk-over. HBC liet de tegenstander alle hoeken van het veld zien: 10-0. Luke Vahle (4x), Jeroen de Bruijn (2x), Wouter de Bruijn (2x) zorgden voor acht treffers. Cas Draaisma en Jesse van Loon voor de overige twee.

RCH – Heemstede
Als opening van de districtsbeker stond er direct een burenruzie op het programma. De thuisploeg ging met de zege aan de haal: 2-1. Nigel Hoep en Urwin IJssel scoorden voor het elftal van Stephan Spruijt. Tycho van Wel voor het elftal van Amir Sadyoust.

Onze Gezellen – Westzaan
Op eigen veld verloor OG met 2-3 van Westzaan, ondanks dat de Haarlemmers twee keer op voorsprong kwamen. Koen Toussain en Mitchel Geeven scoorden voor de vierdeklasser.

Zwanenburg – Badhoevedorp
Het duel duurde geen 90 minuten en Badhoevedorp eindigde de wedstrijd door een tekort aan spelers met 9 man, maar de uitslag was alles zeggend. Simsek liet spelers uit het eerste, tweede en derde elftal minuten maken, maar zijn Zwanenburg versloeg Badhoevedorp met 21-1. Er vielen zoveel treffers dat uiteindelijk niet duidelijk was wie de doelpunten scoorden.

Alle uitslagen, de stand en het programma van de districtsbeker vind je op onze toernooipagina.