MidWest Cup

DIOS door naar tweede ronde, DIO begint goed

Het Nieuw-Vennepse DIOS heeft zich als eerste ploeg geplaatst voor de knockout-fase van de MidWest Cup. In poule E werd er voor de derde keer gewonnen. Het Haarlemse DIO kwam voor het eerst in actie en versloeg Geel-Wit (zat).

Alliance ’22 (zat) – DIOS
Het is DIOS gelukt om de poulefase van de MidWest Cup ongeslagen door te komen en zich als eerste te kwalificeren voor de knockout-fase. Na eerdere zeges op HBC (zat) en de zondagselectie van Alliance ’22, werd ook de zaterdagselectie van de groen-zwarten verslagen. In Haarlem stond er na 90 minuten een 0-4 eindstand op het scorebord. De doelpunten voor de Vennepers werden gemaakt door Kevin Lei, Darius Broxterman en Nima Assaref.

DIO – Geel Wit (zat)
Het naar de vijfde klasse gedegradeerde DIO is de MidWest Cup (poule C) goed begonnen. De equipe van Eugene Goudmijn versloeg het zaterdagteam van Geel-Wit met 4-2. De doelpunten werden eerlijk verdeeld over de twee wedstrijddelen. Danny den Besten (2x), Jan Bauer en Abdel Zaatout scoorden namens DIO. Jake Willems en Eelke Bonkenburg deden dat voor de geel-witten.

Alle uitslagen, de stand en het gehele speelprogramma van de MidWest Cup vind je op onze toernooipagina.

Foto: Archief Voetbal in Haarlem