Velsen ziet Tom Kok na een jaar vertrekken naar DEM

RKVV Velsen raakt middenvelder Tom Kok kwijt aan DEM. Kok kwam vorig seizoen over van VVSB waar hij minder speeltijd kreeg en doordat de club geen tweede elftal had was het voor alle partijen een win-win-situatie.

De 21-jarige Kok blonk bij Velsen met name uit in de uitwedstrijd tegen Be Quick waar hij eenmaal scoorde en bij de andere drie treffers betrokken was. Voordeel voor DEM is dat Kok op alle posities van het middenveld inzetbaar is. Daarnaast is hij fysiek meer dan in orde.

,,Ik studeer Sportkunde aan In Holland, dat is de nieuwe naam voor Sport Management en bewegen. Ik ben geen gymdocent en dat word ik ook niet, maar ik wil mensen wel gezond houden door middel van training. Op het ogenblik loop ik stage bij het talentenprogramma van NOC*NSF en geef ik fysieke training aan turnsters en basketballers. Veelal zijn ze tussen de 15 en 22 jaar. Ik mag dat samen doen met Paul Lammers van wie ik veel opsteek.’’

 

Naast Kok staan nog meer spelers in de belangstelling van andere clubs. Routinier Plug gaf afgelopen week aan vooralsnog bij de RKVV te blijven.

Tekst: Peter Brink