AlgemeenOverig

Trainerscarrousel update

Er zijn weer diverse meldingen over de trainers in de regio, dus hierbij een update:

VEW

Jerry Verschoor stapt aan het eind van dit seizoen op als trainer van VEW. “Bij VEW zit geen verdere ambitie en ik wil meer dan ik nu heb en kan laten zien. Ik wil verder als trainer van een eerste elftal maar met meer ambitie”, aldus de oefenmeester. In 2018 volgde Verschoor Andre Markus op bij VEW en kwam over van Hoofddorp. Zowel de trainer als de club gaan nu op zoek naar een nieuwe samenwerking.

Hoofddorp

Het bestuur van Hoofddorp en Jehtro Abram hebben overeenstemming bereikt over een derde seizoen als eindverantwoordelijke van het vlaggenschip. Uit de evaluatie bleek dat Abram alle vertrouwen heeft binnen de club en de juiste trainer is om het elftal naar een hoger niveau te kunnen brengen. Assistent trainer Abdelaziz Nouredinne moet helaas wel verstek laten gaan in het komende seizoen. Door een nieuwe drukke baan is het niet meer te combineren.

Vogelenzang

Felix Aerts stopt eind van het seizoen als trainer van Vogelenzang. Aerts heeft nog geen nieuwe uitdaging. “Op de achtergrond spelen er wel wat dingen maar ik heb nu nog geen idee of dat wat gaat worden. Ik had van dit seizoen meer verwacht, dat is een teleurstelling voor mij zelf. Ik heb het verder wel enorm naar mijn zin als trainer van Vogelenzang. Het is een warme en fijne club. Maar ik verlang naar sportievere tijden. Verder verhuis ik ergens tussen april en juli naar Uitgeest. Ik ben 7 jaar geleden vanuit Gouda naar Haarlem gekomen. Het Haarlemse voetbal heeft mij nog geen sportieve hoogte punten opgeleverd terwijl ik in Gouda kampioenschap en promotie via nacompetitie heb behaald (4e klasse maar uiteindelijk 2e klasse, zondag). Ik ga mij de komende weken rustig oriënteren. Mocht er iets heel leuks voorbij komen sta ik daar voor open, maar moet niet koste wat kost een club vinden”.