Trainers zondag 4e klasse D te gast bij Sport Café

De trainers van DIO, DSK, RCH, Terrasvogels, Schoten, HBC, Onze Gezellen, Spaarnwoude, DSS, BSM, Geel-Wit en SVIJ zijn deze avond te gast bij Haarlem105 Sport Café. De Haarlemse poule in de vierde klasse is heel erg spannend en kent verschillende mooie verhalen. Met diverse trainers, spelers en bestuursleden duiken we in de clubs en hun selectie-elftallen.

Iedere tweede maandag van de maand zijn wij bij Haarlem105, de lokale omroep, te gast. Robert Sant en Alex Nelissen presenteren dan Haarlem105 Sport Café vanuit Café Het wapen van Bloemendaal aan de Zijlvest 1a. Wij van Voetbal in Haarlem informeren de luisteraars over het laatste nieuws uit het regionale amateurvoetbal.

Vanavond maken zij vanaf  20:00 uur een uitzending die in het teken staat van het sportjaar 2016. Het EK voetbal, de Tour de France en natuurlijk de Olympische Spelen zullen ter sprake komen. Daarnaast staat in samenwerking met Voetbal in Haarlem de zondag vierde klasse D in de schijnwerpers. Deze poule met een hoog Haarlems gehalte komt iedere uitzending aan bod, maar vanavond doen we iets bijzonders. Twaalf van de veertien trainers in deze klasse komen bij ons langs. De trainers van DIO, DSK, RCH, Terrasvogels, Schoten, HBC, Onze Gezellen, Spaarnwoude, DSS, BSM, Geel-Wit en SVIJ zullen aanwezig zijn. Verschillende trainers nemen ook andere gasten mee van hun vereniging, zoals spelers, trainers en bestuursleden.

We gaan onder andere de stand van zaken bespreken en de verwachtingen voor de rest van het seizoen doornemen. Iedere club komt aan het woord! Dit zal zowel aan de stamtafel zijn, als wel gewoon aan de bar.

Verder zijn ook de trainers van Kinheim (Mike Crouwel) en Sparks softbal (Peter van Dalen) aanwezig. Daarnaast is er nog aandacht voor Duinwijk, Ken Am Ju Karate en blikken we met de eindredacteur van Studio Sport (Jeroen Koster) vooruit naar de sportzomer en de betrokken Haarlemmers.

Iedereen die interesse heeft kan vanavond langskomen in Café Het Wapen van Bloemendaal. Kom jij radiokijken? Vanaf 20.00 uur aandacht voor de zondag vierde klasse D en andere sport uit onze stad!