Robin Eindhoven maakt omgekeerde weg, nu van Telstar naar Spakenburg

Robin Eindhoven keert per direct terug naar Spakenburg. Bij Telstar kwam hij te weinig aan spelen toe. De Heemstedenaar had de droom dit seizoen een vaste waarde te worden voor Telstar.

“Maar helaas kreeg ik aan het begin van de voorbereiding corona, waardoor ik er een aantal weken uit ben geweest en achter de feiten aan kwam te lopen. Alhoewel ik al weer enige tijd topfit ben, lijkt de kans op veel speelminuten bij Telstar de komende periode gering. Ik ben dan ook hartstikke blij dat de technische commissie van SV Spakenburg mij graag ziet terugkeren naar de Blauwen. In goed onderling overleg tussen Telstar en SV Spakenburg is de overgang beklonken”, aldus Robin.

Een seizoen geleden tekende hij nog een contractje voor 2.5 jaar bij de Witte Leeuwen.

 

 

Robin Eindhoven startte bij RCH en verkaste daarna naar de jeugd van HFC. Hij maakte een uitstapje naar de jeugd van ADO Den Haag en keerde weer terug naar de Spanjaardslaan om basis speler te worden. In juli 2019 speelde hij zich in de kijker van Aris Limassol. Zijn verblijf op Cyprus was van korte duur en via Spakenburg vecht hij zich nu weer terug het profvoetbal in. Via HFC kwam hij destijds voor de eerste keer bij Spakenburg terecht.

Foto: 1963-pictures.nl