Paul Brussel vindt het na 25 jaar mooi geweest

Begonnen bij KIC en eindigen bij Terrasvogels. Na 25 jaar stopt Paul Brussel als voetbaltrainer.

Brussel begon zijn eigen voetbalcarrière bij KIC, wat tegenwoordig uitkomt als FC Velsenoord. Hier speelde hij zijn gehele actieve carriere en schopte het tot de zaterdagselectie wat in de derde klasse speelde. Later werd hij hier ook trainer.

Hierna was hij acht jaar werkzaam voor SCC, de voorloper van FC Castricum. Daarna volgde De Foresters, Wijk aan Zee en was hij assistent bij ADO ‘20. Vervolgens wilde hij bij SVW ‘27 aan de slag gaan maar een TIA gooide roet in het eten. Na een periode van rust klopte Terrasvogels aan de deur. 

“Via Menno Seegers kwam ik in contact met Terrasvogels. Of ik daar aan de slag wou gaan met de jeugd. Het was een warm bad.” Brussel ging aan de slag als HJO en haalde daar veel voldoening uit. “Bij de jeugd kun je ze het meest bij brengen. En ik denk dat het ook zeker is gelukt. Qua techniek zijn er grote stappen gemaakt bij Terrasvogels.”

Gaat de trainer dan helemaal niks doen? “Heel misschien ga ik ergens een keer in de week een techniektraining geven maar dat is nog niet helemaal zeker”, sluit Brussel af. 

Foto: Terrasvogels