Byron Burgering verrast door aanbod Telstar ‘Ze wilden me eerst acht duels als amateur..’

Byron Burgering heeft in het Algemeen Dagblad inzage gegeven in de onderhandelingen met Telstar. De spits was weken op proef bij de Witte Leeuwen, maakte een goede indruk en scoorde bij Cambuur een goede goal. ,,Mike Snoei wilde me eerst nog in het seizoen op proef hebben, eerst nog acht wedstrijden laten spelen en in de basis laten starten, en dan eventueel praten over een contract..”, zegt Burgering in het AD.

De 21-spits meldt zich voorlopig weer bij GVVV, dat derde divisie speelt. ,,Misschien is het niet gek, maar ik vond het een beetje gek. Ik wil bijna voor alles het betaalde voetbal in, maar ik heb ook mijn telefoonrekening, mijn zorgrekening en ik ben bezig met mijn rijbewijs. Ik kan niet een jaar mezelf in de schulden gaan werken.”

zzp-boekhouder haarlem