Trainerscarrousel update (2)

De carrousel gaat steeds meer richting het einde van zijn ronde. We hebben weer drie clubs die hun trainer voor volgend seizoen hebben vastgelegd. Nog enkele open plekken die gevuld moeten worden of waarvan nog niet duidelijk is of de huidige trainer aanblijft.

DSOV

DSOV heeft gekozen voor continuïteit. Binnen de vereniging en de spelersgroep  is hier veel draagvlak voor, er is een ‘klik’ met elkaar. “Die ‘klik’ met elkaar willen we verzilveren. Het is zaak om verder te bouwen en de stap naar een stabiele 1e klasser te zetten. Wij denken dat we dat met deze technische staf en met deze spelersgroep kunnen bereiken. Daarom is de samenwerking met hoofdtrainer Bart Jansen en zijn technische staf verlengd.”

Bloemendaal

Tim Joon blijft hoofdtrainer bij de hoofdmacht van Bloemendaal. Het was voor beide partijen al een poosje duidelijk wat de wensen waren. In een gesprek moesten er slechts nog wat details besproken worden. Dit gesprek heeft uiteindelijk plaatsgevonden en de handtekeningen voor nog een seizoen zijn gezet.

Stormvogels

Stormvogels en Sjaak Lettinga verlengen hun samenwerking. In verband met de persoonlijke omstandigheden van Lettinga zijn de gesprekken wat later gevoerd, maar daarmee niet minder effectief. Ook in het seizoen 2020-2021 zal Lettinga hoofdtrainer zijn van IJVV Stormvogels. Beide partijen zien nog volop perspectief en groei in de huidige selectie van 1 en 2 in combinatie met deze staf. Met de overige stafleden worden binnenkort vervolgafspraken gemaakt.