Afscheid Dirk Zwitser

Zondagavond raakte Dirk Zwitser zwaargewond bij een geweldincident in de Beeksteeg. Dinsdag overleed Zwitser op 45-jarige leeftijd.

Zwitser was een bekende in het Haarlemse amateurvoetbal. Op jonge leeftijd begon hij met voetballen bij FC Schalkwijk. Later volgden onder andere EDO, Ripperda en Schoten. 

Maandag 17 mei krijgt iedereen die dat wil de kans om een laatste groet te brengen. Dit kan tussen 19.00 uur en 21.00 uur aan de Zomerkade 161 in Haarlem.

UPDATE MAANDAG: Kom zo veel mogelijk op de fiets. Houd er rekening mee dat de condoleance midden in een woonwijk is. Zorg er voor dat de buurtbewoners zo min mogelijk overlast ervaren en houdt u alstublieft aan de corona-maatregelen.

Donderdag 20 mei begint om 13.00 uur de dienst in de Oosterkerk. Deze is live te volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/2393-Oosterkerk-Haarlem

UPDATE DONDERDAG: Er worden veel mensen verwacht bij de erehaag die gepland staat. Na aankomst op de Vergierdeweg maakt de rouwstoet een rondje over het Schoten-terrein. Zo kan de drukte zoveel als mogelijk verspreid worden. Kom ook hier zoveel mogelijk op de fiets of lopend. Voor auto’s is weinig plek. Houdt u ook hier aan de corona-maatregelen.

Namens Voetbal in Haarlem wensen wij alle nabestaanden alle sterkte en kracht toe in de aankomende moeilijke periode

Als er nog updates nodig zijn zullen wij hierover berichten.