Betnation Divisie

ADO’20-trainer Roy van der Mije: ‘HFC heeft ons overklast’

ADO’20-trainer Roy van der Mije was -zoals altijd- realistisch na afloop van ADO’20-HFC. De gasten wonnen met 1-4. ,,De eerste helft zijn we overklast”, stelde Van der Mije. ,,We hebben een lesje gehad in effectiviteit.”

Na de rust leken de Heemskerkers terug in de wedstrijd te komen en scoorden via Milan Zonnveld de aansluitingstreffer, 1-2. ,,In de rust heb ik de boel bij elkaar geraapt. HFC maakte echter weer snel 1-3 en had aan vijf kansen genoeg om in totaal viermaal te scoren. Wij scoorden maar eenmaal uit vier kansen….”

HFC-trainer Gertjan Tamerus was blij met keeper Mitchel Michaelis, die zijn ploeg er bij de 1-2 stand een paar maal doorheen sleepte. ,,We speelden een goede eerste helft, met veel balbezit en waarin we goed van kant wisselden en daarna via de backs versnelden.”

De winnende trainer plaatst bij succes altijd een kanttekening om de boel scherp te houden.  ,,We hadden controle en dan zie je dat na rust een fout in de opbouw ons meteen een tegentreffer kost. De zege was terecht, al is die wellicht iets te extreem uitgevallen.”