Zaterdag 4e klasse B

Geel-Wit wacht ook na duel tegen Hoofddorp nog op eerste zege

Het lukt zaterdag vierdeklasser Geel-Wit maar niet om de eerste zege van het seizoen te boeken. Middenmoter Hoofddorp was met 0-2 te sterk voor de ploeg die zonder trainer Cees Nuijens opereerde.

De laatste weken lijkt Geel-Wit haar draai steeds meer te vinden. Een kleine nederlaag tegen DSK en een prima duel vorige week tegen Haarlem-Kennemerland (een 3-1 nederlaag) moesten de basis vormen voor de eerste overwinning dit seizoen. Helaas voor de Haarlemmers lukte het ook tegen Hoofddorp nog niet.

Het duel werd opengebroken door Daniël Kraakman. Hij benutte in de eerste helft een strafschop, nadat Brian van den IJssel een overtreding in zijn eigen strafschop beging. “Ik was veel te laat,” vertelde hij na afloop. De verdediger stond sinds lange tijd voor het eerst weer in de basisopstelling na een langdurige blessure. “Ik mis nog te veel scherpte en het is nog wat onwennig.”

Geel-Wit ging daarna op zoek naar de gelijkmaker, maar miste voorin de scherpte. Kort voor tijd gooide Mael Munster het duel in het slot. Hij zette de 0-2 op het scorebord en bezorgde daarmee zijn ploeg de zevende overwinning van dit seizoen. Bij Geel-Wit staat de teller nog op nul. Puntloos is de hekkensluiter niet, want door een enkel gelijkspel is de hatelijke nul inmiddels verdwenen.

Alle uitslagen, de stand en het gehele speelprogramma van de zaterdag vierde klasse B vind je op onze klassenpagina.

Foto: Archief Voetbal in Haarlem