Zondag 3e klasse C

VVH en Spaarnwoude schieten niets op met punt

Voor zowel VVH Velserbroek als Spaarnwoude telde alleen de overwinning in deze kelderkraker. De verliezer van het duel werd op drie punten achterstand gezet. De winnaar zou United/DAVO in het vizier krijgen. Zover kwam het niet, want het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Ondanks de kou waren er ruim honderd toeschouwers afgekomen op dit duel dat zich in de onderste regionen van de derde klasse afspeelt. Om precies twee uur trapte VVH Velserbroek af. De bal was in de eerste tien minuten in het bezit van de rood-wit-blauwen. VVH controleerde de wedstrijd en na elf minuten mocht Jimmy Boonstra de 1-0 laten aantekenen in het boekje van de jonge scheidsrechter Lodeweegs. De thuisclub beloonde zichzelf niet met meer doelpunten. Grootste obstakel was de keeper van Spaarnwoude. Patrick Kort hield zijn ploeg in de race. Aan de andere kant was keeper Van den Bogaard alert op een afstandsschot van Don Rutte.

Het tweede bedrijf was nog maar twee minuten oud en de meegereisde Spaarnwoude supporters konden de handen in de lucht steken nadat spits Jeroen van Gelder de gelijkmaker scoorde. Omdat beide teams vol voor de overwinning streden, ontspon er een boeiend duel. Zowel VVH als Spaarnwoude wilden niet achterblijven met Ć©Ć©n punt. Het aanvalsspel golfde op en neer, maar beide ploegen hadden het vizier niet meer op scherp.

Het slotakkoord was voor de thuisploeg. Een lange bal van keeper Van den Bogaard kwam voor de voeten van de rappe Van der Werff, maar ook hij kon het net niet vinden. Beide teams hielden een punt over aan het duel en liepen Ć©Ć©n puntje in op United/DAVO.

Alle uitslagen, de stand en het gehele speelprogramma van de zondag derde klasse C vind je op onze competitiepagina.

Verslag & Foto: Paul Cramer