AlgemeenZaterdag 3e klasse A

Tom Jacob ook volgend seizoen trainer IJmuiden

IJmuiden en Tom Jacob gaan nog een jaar langer met elkaar door. Gisterenavond heeft de trainer zijn contract verlengd.

Jacob is op dit moment bezig aan zijn eerste jaar aan de Tolsduinerlaan. Na de eerste seizoenshelft is IJmuiden terug te vinden op de tweede plaats in de zaterdag derde klasse.

“Ik ben onwijs blij dat ik bij deze mooie club nog een jaar door mag. De staf blijft compleet zoals die nu is. Dat was ook een van mijn wensen”. Volgens de trainer moet er met de uitgangspositie die de club nu heeft een goed resultaat neergezet worden aan het einde van het seizoen. “Er zit veel potentie in deze groep. We kunnen dit jaar zeker mee doen voor de prijzen”. Het trainingskamp in Barcelona heeft een goede uitwerking gehad in zijn ploeg. “Ze hebben laten zien dat het stuk voor stuk vrienden van elkaar zijn. Ze presteren samen maar drinken ook een biertje samen. Het is echt een prachtige groep gasten”.

Dit seizoen wil Jacob dus minimaal in de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse terecht komen. “Dan zien we wel hoe het eindigt. Volgend seizoen moeten we dan doorpakken en de club nog meer op de kaart zetten”.

Tekst: Danny Prinsen
Foto: Archief Voetbal in Haarlem