Voetbal in Haarlem

Over het (amateur)voetbal in de regio Haarlem

Ook huurling Ryan Seager weg bij Telstar

DoorRedactie

jan 7, 2019
Ryan-Seager-Telstar-Voetbal-in-Haarlem

In navolging op het tussentijdse vertrek van Kyle Scott is ook de huurperiode van Ryan Seager voortijdig tot een einde gekomen. De twee spelers werden gehuurd van respectievelijk Chelsea en Southampton, maar de middenvelder en aanvaller konden in de eerste seizoenshelft geen potten breken.

Technisch directeur Piet Buter verweet de talentvolle middenvelder Kyle Scott de verbetenheid te missen er alles van te willen maken. Bij Seager ligt dat anders. De Engelse spits liet zijn voeten veelvuldig spreken tijdens de voorbereiding op het seizoen, maar gedurende de competitie lukte het niet.

“Wij hebben goed kunnen samenwerken met Ryan, maar helaas bracht de samenwerking ons niet waar wij wel op hadden gerekend,” aldus Buter op de website van Telstar. “Dan is het goed om eerlijk tegen elkaar te zijn en de wegen te laten scheiden. Onze dank gaat ook uit naar Southampton met wie wij tot een mooie regeling zijn gekomen en het een en ander netjes hebben kunnen afwikkelen. De afgelopen weken hebben wij afscheid genomen van meerdere spelers. Wat ons betreft houdt het nu op. Wij gaan ons focussen op een aantal versterkingen die ons moeten helpen de weg omhoog te vinden.”

Tekst: Martijn Prinsen
Foto: 1963-pictures

Door Redactie