Zondag 3e klasse B

Marcel Faber nieuwe trainer VVH Velserbroek

Marcel Faber staat volgend seizoen voor de zondagselectie van VVH Velserbroek. Faber is de opvolger van de naar IJmuiden vertrekkende Anthony Correia. VVH begint aanstaande zondag als herkanser aan de nacompetitie. Lijfsbehoud in de derde klasse moet worden gerealiseerd.

Marcel Faber is geen onbekende in het regionale amateurvoetbal. Eerder was hij eindverantwoordelijk bij onder andere Alliance ’22, Overbos en De Foresters in Heiloo. Halverwege vorig seizoen werd de samenwerking tussen Faber en Spaarnwoude stopgezet.

Namens VVH Velserbroek laat bestuurslid technische zaken Ger Boeske weten dat de club er druk mee is geweest. “Afgelopen weekend zijn we tot een overeenkomst van een jaar gekomen. Door de ervaring die Marcel meebrengt denken wij een goede opvolger van Anthony gevonden te hebben.” De club wil een stabiele derdeklasser worden en Faber heeft ervaring op dat niveau. “Wij zijn erg blij,” aldus Boeske.

VVH Velserbroek begint zondag aan de klus om volgend jaar ook weer in de derde klasse actief te mogen zijn. Na een ware houdini-act tijdens de laatste periode in de derde klasse B, presteerde de ploeg het om onder directe degradatie uit te komen. Nu de taak om de nacompetitie te overleven. De tegenstander is de winnaar van het tweeluik HBC – Egmondia.

 

(Foto homepage: Gevaert Fotografie)