Zondag 4e klasse C

Geel-Wit wil met Ralph Blom zo snel mogelijk terug naar vierde klasse

Geel-Wit heeft in Ralph Blom een paar weken geleden al haar nieuwe trainer gevonden. Blom komt over van FC Castricum.

De opdracht die Blom meegekregen heeft: promoveren naar de vierde klasse. “Dat is waar wij als club gewoon thuis horen”, aldus Anthony Knol namens Geel-Wit. “In die klasse zitten veel verenigingen uit de regio. Dat zijn altijd mooie potjes. En het is beter voor de kantineomzet.”

“Dit seizoen zijn we door diverse oorzaken gedegradeerd naar de vijfde klasse. Dat is geen reden tot paniek maar we willen wel heel graag zo snel mogelijk terug naar die Haarlemse vierde klasse. En met Ralph hebben we straks een trainer in huis waarvan wij denken dat dat moet lukken.” Blom trainde afgelopen seizoen de selectie van derdeklasser FC Castricum waarmee hij in de middenmoot gaat eindigen.

Knol vervolgd: “Er zijn qua spelers wat meer mogelijkheden dan de afgelopen jaren. We gaan een betere samenwerking met onze O-19 aan. De huidige selectie blijft grotendeels. En met een paar nieuwe spelers erbij hebben we onze selectie weer op orde.”

“We gaan met goede moed de vijfde klasse in. Je kunt het ook van de positieve kant bekijken. Als we promoveren hebben we weer reden voor een feestje. Daar zijn we ook goed in bij Geel-Wit!”

Tekst: Danny Prinsen
Foto: Geel-Wit ’20