Algemeen

Ex-Telstar-speler Arjan de Zeeuw zoekt een Divisieclub en denkt na over Coach Betaald Voetbal

Arjan de Zeeuw was – in een grijs verleden- onder De Kist een rots in de branding van de Telstar-defensie en speelde later voor Barnsley, Wigan Athletic, Portsmouth en Coventry City. De afgelopen vier jaar was hij succesvol als trainer bij Vitesse ’22, maar hij stopt na dit seizoen. Hij hunkert naar meer, en zoekt een divisieclub en denkt na over de cursus Coach Betaald Voetbal.

Zeven jaar geleden kreeg De Zeeuw  van Telstar alsnog een afscheidsduel aangeboden. Dat gebeurde met een wedstrijd tussen oud-Telstar en het Nederlands politie-elftal. Hij wordt door coach Mink Verbaan nog steeds uitgenodigd voor de duels van de oud-Witte Leeuwen. 5 April staat er een duel met VSV op het programma. Normaliter zijn ook Sander Oostrom, Sergio Ommel, Paul de Lange en Justin Stuy van de partij.

De Zeeuw is in het bezit van UEFA A diploma (bevoegd tot en met tweede divisie, red.). De Zeeuw promoveerde in 2022 met zijn club naar de eerste klasse.  Hij viel afgelopen seizoen op, door in het duel bij HBC, door een tactische ingreep in de slotfase de zege naar zich toe te trekken. Dit jaar strijdt Vitesse nog mee voor promotie.

De Zeeuw heeft een goede baan bij de politie maar denkt na over het volgen van de cursus Coach Betaald Voetbal.

Foto Vitesse’22

peter-brink-zzp-boekhouder-voetbal-in-haarlem